Om Adrenasoft AS

Adrenasoft driver med programutvikling av Apps, programmer og webbaserte systemer.

For visse nisjer leverer vi hyllevare, men utvikler stort sett skreddersydde datasystemer på bestilling fra kunder. Vi programmerer ikke bare for lokale bedrifter og organisasjoner, men har hatt oppdrag helt fra Vest-Agder til Finnmark. Vi er svært opptatt av å drive med programutvikling som holder mål fremover, derfor legger vi alltid opp våre systemer til å ekspandere.

Trenger din bedrift et spesialdesignet datasystem, kan vi ta hele jobben; kartlegging av behov, programutvikling, igangsetting og drifting. Hos oss får du oppfølging, kundestøtte og videreutvikling etter behov.

Våre lokaler er i Norheim Næringspark i Haugesund, pent plassert mellom Bergen og Stavanger.

Kundereferanser

I tillegg til å beherske 0 og 1, hadde jeg behov for noen som kunne vite mye om mennesker og som kunne lytte og forstå strategier og sammenhenger. Adrenasoft har vært overraskende lette å arbeide med og har vist at å få til det sensasjonelle, er en selvfølgelighet.

At de er lokalisert i Haugesund betyr ingenting. Det som betydde noe var at de er dyktige. Verken mer eller mindre. Så nå kan du ringe dem...

Sindre Vervik,
Kreativ leder
Konstali Media
Jeg har gjennom flere selskaper utviklet systemer mot SMB markedet siden 2004, alle i sammarbeid med Adrenasoft.

Adrenasoft sier aldri noe er umulig, og har vært en uvurderlige sammarbeidspartner i denne sammenheng.


Lasse N. Stenmark
Verktyget som Adrenasoft utvecklade till oss gjorde det møjligt att förbättra rutiner kring kritiska kundförfrågningar och få bättre struktur runt konsulternas dagliga arbete.

Vi kan nu spåra teknisk komplexa kundförfrågningar på ett bättre sätt.

Eirik Frick,
Customer Service Manager
Viasat