Om Adrenasoft AS

Vi utvikler Apper, avanserte datasystemer og webbaserte databasesystemer.

Det utvikles hyllevare (programvare som lisensieres til flere bedrifter og organisasjoner) og skreddersydde datasystemer på bestilling fra kunder. Vi leverer stort sett systemer til norske bedrifter og kommuner, men har også programvare som blir solgt i hele verden. Størrelsen på bedriftene vi leverer til varierer fra de helt små til store konsern. Trenger din bedrift et spesialdesignet datasystem, kan vi ta hele jobben; kartlegging av behov, programutvikling, igangsetting og drifting. Hos oss får du oppfølging, kundestøtte og videreutvikling etter behov.

Vårt hovedkontor er i Norheim Næringspark i Haugesund, pent plassert mellom Bergen og Stavanger.
Kundereferanser

I tillegg til å beherske 0 og 1, hadde jeg behov for noen som kunne vite mye om mennesker og som kunne lytte og forstå strategier og sammenhenger. Adrenasoft har vært overraskende lette å arbeide med og har vist at å få til det sensasjonelle, er en selvfølgelighet.

At de er lokalisert i Haugesund betyr ingenting. Det som betydde noe var at de er dyktige. Verken mer eller mindre. Så nå kan du ringe dem...

Sindre Vervik,
Kreativ leder
Konstali Media
Jeg har gjennom flere selskaper utviklet systemer mot SMB markedet siden 2004, alle i sammarbeid med Adrenasoft.

Adrenasoft sier aldri noe er umulig, og har vært en uvurderlige sammarbeidspartner i denne sammenheng.


Lasse N. Stenmark
Verktyget som Adrenasoft utvecklade till oss gjorde det møjligt att förbättra rutiner kring kritiska kundförfrågningar och få bättre struktur runt konsulternas dagliga arbete.

Vi kan nu spåra teknisk komplexa kundförfrågningar på ett bättre sätt.

Eirik Frick,
Customer Service Manager
Viasat